contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

carrer de la torre 36
Igualada
Spain

+34 931 31 60 44

Imagina un lloc on, mentre els més petits de la casa estan fent un taller per explorar els límits de la seva curiositat: muntant un robot o embrutant-se les mans de pintura; els més grans gaudeixen de l’aroma del cafè o d'un te especiat importat directament del Nepal, tot llegint, fent mitja o, simplement conversant mentre s’observa la màgia de les impresores 3D. A InQuiet, això és possible.

 

 

 

Extraescolars


Xerrada: "La Revolució de les impressores 3D"
Oct
10
7:00 PM19:00

Xerrada: "La Revolució de les impressores 3D"

MaIg, una jove empresa igualadina dedicada a l'escaneig i la impressió 3D, ens donarà a coneixer el revolucionari món de les impressores 3D.

La premsa, la radio i la televisió no paren de parlar de les impressores 3d. S’anuncia una revolució a nivell industrial i l’aparició de canvis en models de negoci utilitzant serveis online i coneixement obert. L’entrada de tots aquests aparells al panorama manufacturer està variant la manera d’oferir serveis i agilitzar la producció personalitzada. I no només això: tot sembla indicar que l’aparició de les impressores 3d està creant i crearà un daltabaix en la cultura industrial que causarà canvis profunds en l’ús de noves tecnologies i de la innovació, la manera que produïm i consumim objectes (el nostre entorn).

En aquest context de transició pot ser molt útil estar informat sobre què és exactament una impressora 3d, on i com podem accedir a informació o arxius a través de la xarxa, saber de quina manera els podem visualitzar i ser capaços d’analitzar tots els seus avantatges i inconvenients. En definitiva, tenir coneixements essencials d’aquesta nova manera d’entendre els objectes que ens envolten i treure’n el màxim partit com a consumidors i com a productors. 

Així com analitzar les necessitats actuals i futures, la dependència a grans corporacions i materials. Avantatges competitius i mediambientals.


Dia:

Horari:

Preu:

 

A qui va dirigit?

Àrea

Divendres 10 octubre

de 19:00h a 20:30h

Gratuït

 

Adults

Tech&Science

View Event →
Taller Body paint
Oct
4
11:00 AM11:00

Taller Body paint

La Ida Ramon ens ha preparat un taller on els més petits de la casa podran cobrir-se de pintura tant com vulguin sense por a embrutar les parets.

Durant un matí, ens endinsarem al bosc a través d'un conte. Cobrirem l'aula de paper craft i a través del cos i la pintura creerem un mural que serà el decorat d'un món de fantasia, on els nens seran els protagonistes.


Dia:

Horari:

Duració:

Preu:

 

A qui va dirigit?

Àrea

dissabte 4 octubre

11 a 13:30h

1h 30 min

gratuït

 

nens i nenes de 4 a 12 anys

Arts&Crafts

View Event →
Inauguració inQuiet
Oct
3
6:00 PM18:00

Inauguració inQuiet

Després de mesos de treball i d'haver construït en el nostre imaginari com seria allò que hem estat gestant. Finalment podrem obrir les portes d'inQuiet; un nou espai a Igualada on explorar la curiositat, compartir inquietuds creatives i gaudir del temps lliure sense presses.

El divendres 3 d'Octubre a les 18h farem l'inauguració oficial on tot sou benvinguts a passar una bona estona. Tindrem pica pica, sucs pels mes petits y  cervesa pels grans.

Us hi esperem!

View Event →
rrrrec Festival
Sep
6
to Sep 7

rrrrec Festival

cartell dissenyat per   Xavi Méndez  .

cartell dissenyat per Xavi Méndez.

Un any més torna el rrrrec Festival organitzat per la bastida. LaBastida és una associació sense ànim de lucre nascuda l’octubre de 2011 gràcies a un grup de persones que entre totes elles van fer possible un festival al barri del Rec d’Igualada. El seu objectiu és fomentar la cultura a la ciutat d'Igualada organitzant actes per a la ciutadania, utilitzant sobretot espais del barri del Rec i organismes públics com el Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia

Fa uns dies ens van presentar el cartell definitiu de la 4a. edició del rrrrec festival que es celebrarà el pròxim 6 de setembre al barri del Rec. Aquest any no hi podrem assistir, i ens fa molta pena :(

Però tots aquells que si que pugueu, us ho recomanem!

Apart del festival de música, durant tot el matí podreu gaudir de tallers per fer amb família i amics. A mesura que tinguem més informació de tots els tallers, us informarem!

View Event →