contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

carrer de la torre 36
Igualada
Spain

+34 931 31 60 44

Imagina un lloc on, mentre els més petits de la casa estan fent un taller per explorar els límits de la seva curiositat: muntant un robot o embrutant-se les mans de pintura; els més grans gaudeixen de l’aroma del cafè o d'un te especiat importat directament del Nepal, tot llegint, fent mitja o, simplement conversant mentre s’observa la màgia de les impresores 3D. A InQuiet, això és possible.

 

 

 

Xerrada: "Bitcoin, la democratització de l'economia"

Extraescolars

Back to All Events

Xerrada: "Bitcoin, la democratització de l'economia"

  • inQuiet 36 Carrer de la Torre Igualada, 08700 Spain (map)

En els últims mesos la paraula "Bitcoin" ha sonat de forma freqüent en la premsa. Es descriu com la moneda digital del futur. Segurament ho és. Però amaga molt més.

Les propietats úniques d'aquesta criptomoneda plantegen un nou paradigma econòmic que costa de visualitzar, fa por a governs i bancs a parts iguals, il·lusiona a emprenedors i activistes i dona esperança a economies tercermundistes.

La dificultat tècnica actual impedeix la seva adopció a gran escala, però la situació està canviant i en poc temps l'estarem utilitzant en el nostre dia a dia.

Fugint de tecnicismes, el Xavi Vives intentara explicar-nos de forma clara i catalana què és, com funciona i com ens influenciarà aquesta increïble tecnologia en els pròxims anys.


Dia:

Horari:

Preu:

 

A qui va dirigit?

Àrea

Divendres 24 Octubre

19:00 a 20:30h

Gratuït

 

Adults

Tech&Science

Incripcions a info@inquiet.cat

Earlier Event: October 23
Exposició: Sensus et Motus ex Machina
Later Event: October 25
Taller de titelles