contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

carrer de la torre 36
Igualada
Spain

+34 931 31 60 44

Imagina un lloc on, mentre els més petits de la casa estan fent un taller per explorar els límits de la seva curiositat: muntant un robot o embrutant-se les mans de pintura; els més grans gaudeixen de l’aroma del cafè o d'un te especiat importat directament del Nepal, tot llegint, fent mitja o, simplement conversant mentre s’observa la màgia de les impresores 3D. A InQuiet, això és possible.

 

 

 

Portes Obertes: Bricolatge DoItYourself en Alemany

Extraescolars

Back to All Events

Portes Obertes: Bricolatge DoItYourself en Alemany

  • inQuiet 36 Carrer de la Torre Igualada, 08700 Spain (map)

L'Ulli Müller, professor d'alemany i manetes de primera, ens proposa perdre la por a les eines de fuster i a l'alemany i endinsar-nos al món del "fes-ho tu mateix" en alemany.

Potser és una mescla estranya, però és ben sabut que l'aprenentage d'un idioma es fa més amè quan els nens poden combinar l'esforç intel·lectual amb el divertiment mentre aprenen a fer servir eines "prohibides", com la serra, el martell i el tronavís.

L'objectiu és transmetre a les nenes i els nens el més bàsic dels dos camps; muntar una làmpada per la seva habitació mentre que aprenen els noms de l'entorn i les eines amb alemany.


Dia:

Horari:

Duració:

Preu:

 

A qui va dirigit?

Àrea

 

Dissabte 18 octubre

17:30 a 18:30

1h

Entrada lliure a la jornada de Portes obertes amb prèvia inscripció. Extraescolar 35 €/mes

a nens i nenes de 8 a 12 anys

Tech&Science