contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

carrer de la torre 36
Igualada
Spain

+34 931 31 60 44

Imagina un lloc on, mentre els més petits de la casa estan fent un taller per explorar els límits de la seva curiositat: muntant un robot o embrutant-se les mans de pintura; els més grans gaudeixen de l’aroma del cafè o d'un te especiat importat directament del Nepal, tot llegint, fent mitja o, simplement conversant mentre s’observa la màgia de les impresores 3D. A InQuiet, això és possible.

 

 

 

Xerrada: "La Revolució de les impressores 3D"

Extraescolars

Back to All Events

Xerrada: "La Revolució de les impressores 3D"

  • inQuiet 36 Carrer de la Torre Igualada, 08700 Spain (map)

MaIg, una jove empresa igualadina dedicada a l'escaneig i la impressió 3D, ens donarà a coneixer el revolucionari món de les impressores 3D.

La premsa, la radio i la televisió no paren de parlar de les impressores 3d. S’anuncia una revolució a nivell industrial i l’aparició de canvis en models de negoci utilitzant serveis online i coneixement obert. L’entrada de tots aquests aparells al panorama manufacturer està variant la manera d’oferir serveis i agilitzar la producció personalitzada. I no només això: tot sembla indicar que l’aparició de les impressores 3d està creant i crearà un daltabaix en la cultura industrial que causarà canvis profunds en l’ús de noves tecnologies i de la innovació, la manera que produïm i consumim objectes (el nostre entorn).

En aquest context de transició pot ser molt útil estar informat sobre què és exactament una impressora 3d, on i com podem accedir a informació o arxius a través de la xarxa, saber de quina manera els podem visualitzar i ser capaços d’analitzar tots els seus avantatges i inconvenients. En definitiva, tenir coneixements essencials d’aquesta nova manera d’entendre els objectes que ens envolten i treure’n el màxim partit com a consumidors i com a productors. 

Així com analitzar les necessitats actuals i futures, la dependència a grans corporacions i materials. Avantatges competitius i mediambientals.


Dia:

Horari:

Preu:

 

A qui va dirigit?

Àrea

Divendres 10 octubre

de 19:00h a 20:30h

Gratuït

 

Adults

Tech&Science

Earlier Event: October 7
L'hora de relaxar-se