contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

carrer de la torre 36
Igualada
Spain

+34 931 31 60 44

Imagina un lloc on, mentre els més petits de la casa estan fent un taller per explorar els límits de la seva curiositat: muntant un robot o embrutant-se les mans de pintura; els més grans gaudeixen de l’aroma del cafè o d'un te especiat importat directament del Nepal, tot llegint, fent mitja o, simplement conversant mentre s’observa la màgia de les impresores 3D. A InQuiet, això és possible.

 

 

 

Divendres Maker

Extraescolars

Back to All Events

Divendres Maker


  • inQuiet 36 Carrer de la Torre Igualada, CT, 08700 Spain (map)

Et un inventor? un Maker que no s'acaba d'atrevir amb la tecnologia? Vols iniciar-te o tirar endavant un projecte que et ronda?

Ara obrim el taller per a tots aquells makers que, indepentment del seu nivell, volen compartir o resoldre dubtes relacionats amb l'electrònica o robòtica.

Cada divendres de 19 a 21h, l'Oriol estarà a la vostra disposició per ajudar-vos a aprendre a programar i fer projectes amb plaques com Arduino.

 


Dia:

Cada divendres

Horari:

19:00 a 21:00h

Preu:

29€/mes (no inclou el material, cadascú portarà el seu segons el projecte. Els que s'inicin, disposaran de material d'iniciació)

A qui va dirigit?

+16 anys/ Adults

Earlier Event: September 2
Divendres: Posa fil a l'agulla!
Later Event: October 1
Petits Inventors