contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

carrer de la torre 36
Igualada
Spain

+34 931 31 60 44

Imagina un lloc on, mentre els més petits de la casa estan fent un taller per explorar els límits de la seva curiositat: muntant un robot o embrutant-se les mans de pintura; els més grans gaudeixen de l’aroma del cafè o d'un te especiat importat directament del Nepal, tot llegint, fent mitja o, simplement conversant mentre s’observa la màgia de les impresores 3D. A InQuiet, això és possible.

 

 

 

Experimentació musical amb familia

Extraescolars

Back to All Events

Experimentació musical amb familia

  • inQuiet 36 Carrer de la Torre Igualada, CT, 08700 Spain (map)

L'Elena Tan impartirà un taller d'experimentació musical amb familia basat en el mètode d'E. Willems, on pares i fills podran compartir i experimentar la  musicalitat que tots portem dins a través del cos, la veu, instruments i objectes quotidians.

En aquest taller, no és important saber de música ni tant sols saber cantar, es tracta de connectar amb el ritme interior i així ser capaços d'inventar cançons, ser espontanis i divertir-se amb familia a través de la música.


Dia:

Horari:

Preu:

 

A qui va dirigit?

Àrea

Dissabte 15 de novembre

11 a 12h (nens 1 a 1 any 1/2 de 12:15 a 13h) 

aportació 20€/ adult+nen

 

a pares i mares amb fills d'entre 1 a 6 anys

Live&move

Earlier Event: November 14
Abriga't els peus fent mitja!
Later Event: September 2
Divendres: Posa fil a l'agulla!