contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

carrer de la torre 36
Igualada
Spain

+34 931 31 60 44

Imagina un lloc on, mentre els més petits de la casa estan fent un taller per explorar els límits de la seva curiositat: muntant un robot o embrutant-se les mans de pintura; els més grans gaudeixen de l’aroma del cafè o d'un te especiat importat directament del Nepal, tot llegint, fent mitja o, simplement conversant mentre s’observa la màgia de les impresores 3D. A InQuiet, això és possible.

 

 

 

rrrrec Festival

Extraescolars

Back to All Events

rrrrec Festival


  • Vapor de Baix 31 Carrer de la Creueta Igualada, CT, 08700 Spain (map)
cartell dissenyat per   Xavi Méndez  .

cartell dissenyat per Xavi Méndez.

Un any més torna el rrrrec Festival organitzat per la bastida. LaBastida és una associació sense ànim de lucre nascuda l’octubre de 2011 gràcies a un grup de persones que entre totes elles van fer possible un festival al barri del Rec d’Igualada. El seu objectiu és fomentar la cultura a la ciutat d'Igualada organitzant actes per a la ciutadania, utilitzant sobretot espais del barri del Rec i organismes públics com el Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia

Fa uns dies ens van presentar el cartell definitiu de la 4a. edició del rrrrec festival que es celebrarà el pròxim 6 de setembre al barri del Rec. Aquest any no hi podrem assistir, i ens fa molta pena :(

Però tots aquells que si que pugueu, us ho recomanem!

Apart del festival de música, durant tot el matí podreu gaudir de tallers per fer amb família i amics. A mesura que tinguem més informació de tots els tallers, us informarem!

Later Event: October 3
Inauguració inQuiet