contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

carrer de la torre 36
Igualada
Spain

+34 931 31 60 44

Imagina un lloc on, mentre els més petits de la casa estan fent un taller per explorar els límits de la seva curiositat: muntant un robot o embrutant-se les mans de pintura; els més grans gaudeixen de l’aroma del cafè o d'un te especiat importat directament del Nepal, tot llegint, fent mitja o, simplement conversant mentre s’observa la màgia de les impresores 3D. A InQuiet, això és possible.

 

 

 

Petits Inventors

Extraescolars

Back to All Events

Petits Inventors


  • inQuiet 36 Carrer de la Torre Igualada, CT, 08700 Spain (map)

L’extraescolar “Petits Inventors” és un pas previ al Robotitza't oferint la possibilitat a infants a partir de 6 anys a construir els seus propis invents.

Treballarem amb imans, motors simples, engranatges per tal de construir enginys que es mouen ja sigui gràcies a l'electrònica com la mecànica.

A diferencia del Minilab, on donem una gran importància a l'experimentació artisticocientífica, en aquest extraescolar ens basarem en la construcció de projectes adaptats a les capacitats dels infants, incorporant elements relacionats amb les manualitats clàssiques, el bricolatge bàsic, circuits elèctrics simples, etc.


Dia:

A. Dilluns

B. Dimarts

Horari:

17:30 a 18:45h

Preu:

38 €/mes

A qui va dirigit?

Nens de 6 a 10 anys

Earlier Event: October 7
Divendres Maker
Later Event: October 1
Robotitza't