contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

carrer de la torre 36
Igualada
Spain

+34 931 31 60 44

Imagina un lloc on, mentre els més petits de la casa estan fent un taller per explorar els límits de la seva curiositat: muntant un robot o embrutant-se les mans de pintura; els més grans gaudeixen de l’aroma del cafè o d'un te especiat importat directament del Nepal, tot llegint, fent mitja o, simplement conversant mentre s’observa la màgia de les impresores 3D. A InQuiet, això és possible.

 

 

 

ROBOTITZA'T ESTIU'17

CAMPUS INQUIET

Back to All Events

ROBOTITZA'T ESTIU'17


  • InQuiet 36 Carrer de la Torre Igualada, CT, 08700 Spain (map)

Casal de robòtica, eletrònica i mecànica.

Cada setmana s’abordarà la tecnologia des de diferents vessants: des de fer un robot a partir d’objectes reciclats o programar amb Lego® Mindstorms, fent ús de la mecànica, electrònica o la programació.

SETMANA 26-30 JUNY, SETMANA 3-7 JULIOL I SETMANA 24-28 JULIOL: treballarem l'electrònica, la mecànica a través de muntatge de kits amb motorets simples (sense programació). S'emportaran la creació a casa.

SETMANA 10-14 JULIOL I SETMANA 17-21 JULIOL: treballarem a partir de muntatges de Lego Mindstorms treballarem la programació per assolir diferents missions. No s'emportaran cap creació a casa.

Descripció setmana a setmana:

SETMANA 26-30 JUNY:

Vehicles de l’espai. Durant aquesta setmana viatjarem a l'espai exterior. Descobrirem l'entorn hòstil que és l'espai, els diferents enginys per viatjar-hi i el vehicles per moures per planetes tals com Mart. 
Cal cap de la setmana creerem el nostre "rover" tipus Curiosity a través d'un kit de construcció adaptat. La imaginació i la paciència són fundamentals per aconseguir el millor resultat!

Imatge d'inspiració, el projecte es farà a partir d'un kit de contrucció adaptat a l'edat.

Imatge d'inspiració, el projecte es farà a partir d'un kit de contrucció adaptat a l'edat.

SETMANA 3-7 JULIOL:

Vehicles solars. Durant aquesta setmana estudiarem la importància del Sol i l'energia que ens aporta. Un cop ens haguen apropat al Sol (sense cremar-nos) imaginarem i creerem el nostre vehicle solar, que es desplaçarà gràcies a una energia neta i sostenible. 

Imatge d'inspiració, el projecte es farà a partir d'un kit de contrucció adaptat a l'edat.

Imatge d'inspiració, el projecte es farà a partir d'un kit de contrucció adaptat a l'edat.

SETMANA 10-14 JULIOL:

Lego® Mindstorms: Vehicles motoritzats. Ens iniciarem a la programació a través de Lego Mindstorms, muntarem un vehicle que tot programant haurà d'assolir uns reptes que ens imposem.

SETMANA 17-21 JULIOL:

Lego® Mindstorms: Lluita de robots. Després la iniciació evolucionarem els nostres muntatges per fer robots de lluita. La programació dels robots serà clau per a guanyar la batalla.

SETMANA 24-28 JULIOL:

Bitxos robotitzats. Analitzarem el món dels insectes, com es mouen i com podriem reproduir el seu moviment. A través del coneixament de la mecànica i l'electrònica creerem bitxos robotitzats.

TOTES LES INSCRIPCIONS ABANS DEL 26 DE MAIG ENTRAN AL SORTEIG D'UNA SETMANA GRATUÏTA!

Descobreix les edicions anteriors a Flickr:

Robotitza't - Estiu 2016
ROBOTITZA'T XMAS 16-17

Dia:

Del 26 de Juny al 28 de Juliol 

Horari:

9:00 a 13:00h Dilluns- Divendres (acollida des de les 8:30h)

Preu:

85€/inscrit* (inclou fruita per l'esmorzar)

*Si apuntes el teu fill a més d’una setmana apliquem 5-10-15-20% de descompte en cada setmana addicional. Si apuntes a més d’un fill apliquem un 5% extra a la quota de menys valor. 5% Descompte addicional per a alumnes de l'extraescolar. 

Per exemple: 1 fill a 4 setmanes del Robotitza't: 85+ (85-5%) + (85-10%) +(85-15%)= 314,50€

A qui va dirigit?

Nen/es de 8 a 12 anys.

Earlier Event: June 26
CAMPUS CREATIU ESTIU'17
Later Event: July 17
EXPRESSA'T - TEATRE