contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

carrer de la torre 36
Igualada
Spain

+34 931 31 60 44

Imagina un lloc on, mentre els més petits de la casa estan fent un taller per explorar els límits de la seva curiositat: muntant un robot o embrutant-se les mans de pintura; els més grans gaudeixen de l’aroma del cafè o d'un te especiat importat directament del Nepal, tot llegint, fent mitja o, simplement conversant mentre s’observa la màgia de les impresores 3D. A InQuiet, això és possible.

 

 

 

CAMPUS CREATIU ESTIU'17

CAMPUS INQUIET

Back to All Events

CAMPUS CREATIU ESTIU'17


  • inQuiet 36 Carrer de la Torre Igualada, CT, 08700 Spain (map)

El Campus Creatiu (5 a 10 anys) és un casal múltidisciplinar: art, experimentació científica, teatre i creació.

Les arts plàstiques combinades amb les arts escèniques i l’experimentació científica ens donaran els recursos per a comprendre nous conceptes tot construïnt sense límits imposats.

Imaginació, creació, teatre i experimentació per entendre una mica millor el món que ens envolta!

TEMES PER SETMANES

SETMANA 26-30 JUNY:

L’univers; la vida i els planetes més enllà de la Terra. Durant aquesta setmana viatjarem a l'espai exterior. Descobrirem l'entorn hòstil que és l'espai, ens preguntarem si existeix vida més enllà de la Terra, imaginarem com seria viure a l'espai i com seria aquesta vida extraterreste.

sistemasolar PINZELL.jpg

SETMANA 3-7 JULIOL:

Reflexos; allò que hi ha més enllà del reflex en un mirall. Què hi ha darrere del reflex d'un mirall? Un món paral·lel? El món al revés? És sempre veritat el que veiem en un reflex? Imaginarem com seria la nostra realitat més enllà del reflexe.

SETMANA 10-14 JULIOL:

La màgia de la Natura; el món vegetal i animal. Descobrirem els animals i les plantes més rares. Plantes carnivores, animals que es camuflen o que tenen super poders.

GRANOTA.jpg

SETMANA 17-21 JULIOL:

Nòmades; viatgers, cultures i tradicions d’arreu. Durant aquesta setmana viatjarem arreu del món, coneixerem diferents cultures: la música, la gastronomia, els costums d'arreu. Imaginarem com seria la nostra vida si haguéssim nascut en un altre punt del món.

SETMANA 24-28 JULIOL:

La Força i els forçuts. Ets forçut o forçuda? Ets capaç de moure i aixecar pesos pensants amb un sol dit? O ets dels que tens una força interior que hi ha qui pari? Parlarem de què és la força, experimentarem amb els pesos en diferents medis i descobrirem que ser forçut no té res a veure en ser gran. Imaginarem com seria un món amb forçuts de diferents tipus.

TOTES LES INSCRIPCIONS ABANS DEL 26 DE MAIG ENTRAN AL SORTEIG D'UNA SETMANA GRATUÏTA!

Descobreix les edicions anteriors a Flickr:

CAMPUS CREATIU - El fons marí
CAMPUS CREATIU - Inventem

Dia:

Del 26 de Juny al 28 de Juliol 

Horari:

9:00 a 13:00h Dilluns- Divendres (acollida des de les 8:30h)

Preu:

67€/inscrit* (inclou fruita per l'esmorzar)

*Si apuntes el teu fill a més d’una setmana apliquem 5-10-15-20% de descompte en cada setmana addicional. Si apuntes a més d’un fill apliquem un 5% extra a la quota de menys valor. 5% Descompte addicional per a alumnes de l'extraescolar. 

Per exemple: 1 fill a 4 setmanes del Campus Creatiu: 67+ (67-5%) + (67-10%) +(67-15%)= 247,90€

A qui va dirigit?

Nen/es de 5 a 10 anys.

Earlier Event: April 10
Robotitza't amb Lego - Campus InQuiet
Later Event: June 26
ROBOTITZA'T ESTIU'17