contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

carrer de la torre 36
Igualada
Spain

+34 931 31 60 44

Imagina un lloc on, mentre els més petits de la casa estan fent un taller per explorar els límits de la seva curiositat: muntant un robot o embrutant-se les mans de pintura; els més grans gaudeixen de l’aroma del cafè o d'un te especiat importat directament del Nepal, tot llegint, fent mitja o, simplement conversant mentre s’observa la màgia de les impresores 3D. A InQuiet, això és possible.

 

 

 

Lloguer espais

 

A inQuiet estem encantats que us enamoreu del nostre espai, i per això ara podeu llogar el nostre espai per fer diferents activitats que encaixin amb el projecte!

PER A PROFESSIONALS

MEETUP PROFESSIONALS

Ets una empresa innovadora i vols organitzar un MeetUp en un espai lluny de la rigidesa de les oficines?

Seguint la tendència de moltes ciutats europees, a inQuiet volem oferir la possibilitat d'organitzar xerrades professionals obertes al públic en general. Les empreses interessades podeu llogar la Sala Lumière pel temps que creieu conveient, i si voleu que els assistents surtin ben contents, farem un pica pica que podreu oferir als assistents a la xerrada.

REUNIONS D'EMPRESA

Amb la voluntat de deixar enrere la quotianitat i el ritme frenètic de les empreses, oferim un espai on parar i reflexionar. La Sala Lumière ofereix la intimitat i l'entorn idoni. Les reunions d'empresa es plantegen a porta tancada i els assistents són aquells que defineix l'empresa. 

A part de l'espai podeu gaudir del servei de Cafeteria o bé contractar un picapica per tal de fer la reunió més amena.

ESMORZARS CREATIUS

Ets un professional inquiet? A inQuiet volem organitzar trobades periodiques de curta durada on, mentre s'esmorza, es fa una xerrada sobre un tema relacionat amb la creativitat. Busquem professionals que tinguin interès en divulgar el seu Know-how i així crear una xarxa  de coneixament del que tots puguem ser partíceps.

Preus des de 14€/h. Reserva la teva sala!

TROBADES CREATIVES

Sou apassionats del DIY, les manualitats, de la tecnologia, la ciència.... Busqueu un lloc on trobar-vos de manera regular? Veniu a visitar-nos a inQuiet, segur que us agradarà!