contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

carrer de la torre 36
Igualada
Spain

+34 931 31 60 44

Imagina un lloc on, mentre els més petits de la casa estan fent un taller per explorar els límits de la seva curiositat: muntant un robot o embrutant-se les mans de pintura; els més grans gaudeixen de l’aroma del cafè o d'un te especiat importat directament del Nepal, tot llegint, fent mitja o, simplement conversant mentre s’observa la màgia de les impresores 3D. A InQuiet, això és possible.

 

 

 

La Filosofia

 

InQuiet, col·laboratori creatiu per inquiets.

un espai on explorar la curiositat, compartir inquietuds creatives i gaudir del temps lliure sense presses

 

Imagina un lloc on, mentre els més petits de la casa estan fent un taller per explorar els límits de la seva curiositat: muntant un robot o embrutant-se les mans de pintura; els més grans gaudeixen de l’aroma del cafè o d'un te especiat importat directament del Nepal, tot llegint, fent mitja o, simplement conversant mentre s’observa la màgia de les impresores 3D. A InQuiet, això és possible.

 

A InQuiet el divertiment no és només cosa de nens, els adults també podran assistir a tallers on satisfer la seva curiositat i potenciar la creativitat, a vegades una mica endormiscada.

Tenim workshops continus i puntuals per grans i petits on, a través de la modernitat, recuperem les labors tradicionals que es fusionaran d’una manera natural amb workshops relacionats amb la tecnologia.

 

Quin és el nostre objectiu?

A InQuiet volem sembrar la llavor de la curiositat mitjançant cursos, compartint espais per a makers o tot prenent un cafè.

Tenim workshops continus i puntuals per a grans i petits on, a través de la modernitat, recuperem les labors tradicionals que es fusionaran d’una manera natural amb workshops relacionats amb la tecnologia.

L'objectiu és propiciar la gestació d'idees de grans i petits a través d'un espai tranquil que promogui la inquietud, la imaginació i el benestar. És per això que volem construir un oasis dins la ciutat d'Igualada, un espai on cada un dels materials estan escollits amb cura. La calidesa de la fusta, la frescor de les plantes i la serenor del blanc fan més fàcil gaudir del poc o molt temps lliure del que disposem.

 

Què és un col.laboratori?

Un espai col·laboratori és un espai construït a partir de les aportacions i els coneixements de col·laboradors molt variats. 

Actualment ja disposem d'alguns col.laboradors com MaIg que és el nostre col.laborador tecnològic que ens aporta el coneixement i les màquines d'impressió 3D, la Floralba ens connecta amb la natura a través de la decoració floral i la Judit Marcè a través del ioga ens donarà les eines necessàries per connectar amb la nostra creativitat.

Volem fer créixer la família de col.laboradors, per tant si el projecte et motiva, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.

 

A qui ens dirigim?

InQuiet és un espai obert a tot aquell gran o petit que sigui o vulgui ser: maker, crafter, aficionat al DIY, manetes, curiós... En definitiva, és un espai per a inquiets.

 

Com és l'espai?

L’espai disposa d’una cafeteria on fer trobades creatives, tot fent una cervesa o prenent un cafè amb la varietat de llet que més prefereixis.

També disposem de tres sales polivalents on es duen a terme tallers d’expressió creativa, DIY (Do it yourself), ioga, impressió 3D i xerrades. Pels makers, hem equipat una de les sales com a zona de treball adequada per fer tota mena de creacions: des de imprimir amb les impressores 3D a cosir una peça de roba.

En aquest entorn màgic, no hi podia faltar una botigueta on, els mandrosos podran comprar objectes de regal ja fets i, els no tant mandrosos, materials per les vostres pròpies creacions.

 

 

 
A collaboratory is a center without walls, in which the nation’s researchers can perform their research without regard to physical location, interacting with colleagues, accessing instrumentation, sharing data and computational resources, [and] accessing information in digital libraries
— William Wulf, 1989