contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

carrer de la torre 36
Igualada
Spain

+34 931 31 60 44

Imagina un lloc on, mentre els més petits de la casa estan fent un taller per explorar els límits de la seva curiositat: muntant un robot o embrutant-se les mans de pintura; els més grans gaudeixen de l’aroma del cafè o d'un te especiat importat directament del Nepal, tot llegint, fent mitja o, simplement conversant mentre s’observa la màgia de les impresores 3D. A InQuiet, això és possible.

 

 

 

PA040202.JPG

FESTES

 

CELEBRACIONS I FESTES A L'ESTIL INQUIET

Moltes vegades busquem llocs fora de casa on celebrar dates assenyalades, però ens volem sentir com a casa... A inQuiet és possible!

No ens desvinculem mai del que passa a inQuiet, volem que tot tingui el toc especial que enamora! Per aquesta raó a les nostres festes no hi pot faltar una activitat creativa! 

Busques un lloc per celebrar la teva Festa? Només cal que penseu quin taller us agradaria fer i nosaltres l'organitzem! Fem Festes d'Aniversari o altres celebracions, aptes per a grans i petits!  

OPCIÓ NOMÉS BERENAR des de 5€/pax

OPCIÓ TALLER+ BERENAR des de 12,5€/pax. 

Reserva el teu dia!