contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

carrer de la torre 36
Igualada
Spain

+34 931 31 60 44

Imagina un lloc on, mentre els més petits de la casa estan fent un taller per explorar els límits de la seva curiositat: muntant un robot o embrutant-se les mans de pintura; els més grans gaudeixen de l’aroma del cafè o d'un te especiat importat directament del Nepal, tot llegint, fent mitja o, simplement conversant mentre s’observa la màgia de les impresores 3D. A InQuiet, això és possible.

 

 

 

Setmana Jove "Inventors 3.0"

CAMPUS INQUIET

Back to All Events

Setmana Jove "Inventors 3.0"


  • inQuiet Carrer de la Torre 36 Igualada España (map)

El projecte Inventors 3.0 neix amb la voluntat de donar eines als joves per tal que puguin experimentar amb la tecnologia sense la necessitat de disposar de grans recursos econòmics. 

Seguint la filosofia del Campus Maker, durant la Setmana Jove i gràcies al suport de "Impuls- Pressupostos Participatius del Departament de Joventut", proposem una temàtica dins el marc del FiraBit15, és per això que ens endinsarem en el món de la informàtica. Durant tota la setmana aprendrem els conceptes bàsics de la informàtica i l'electrònica, i mentre experimentem en el procés aprendrem a construir elements programables a partir de materials reciclats i la placa Makey Makey.

Impartit per:

Makers Igualada i inQuiet

Amb el suport de:

 

Dia:

De dilluns a divendres: del 29 de Juny al 3 de Juliol, Programa especial Setmana Jove

Horari:

15:00 a 18:00h

Preu:

GRATUÏT - PLACES LÍMITADES --> INSCRIPCIONS COMPLETES <-- APUNTA'T A LA LLISTA D'ESPERA!

A qui va dirigit?

Joves de 11 a 16 anys

Àrea:

Tech&Science Arts&Crafts

Earlier Event: March 31
Parlem del Nàhuat?