contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

carrer de la torre 36
Igualada
Spain

+34 931 31 60 44

Imagina un lloc on, mentre els més petits de la casa estan fent un taller per explorar els límits de la seva curiositat: muntant un robot o embrutant-se les mans de pintura; els més grans gaudeixen de l’aroma del cafè o d'un te especiat importat directament del Nepal, tot llegint, fent mitja o, simplement conversant mentre s’observa la màgia de les impresores 3D. A InQuiet, això és possible.

 

 

 

CASAL D'ESTIU: CAMPUS CREATIU

CAMPUS INQUIET

Back to All Events

CASAL D'ESTIU: CAMPUS CREATIU


  • inQuiet Carrer de la Torre 36 Igualada España (map)

Sabem que el nostre ritme de vida actual és frenètic, som bombardejats amb notícies instantànies, publicitat i milers d’altres estímuls que ens mantenen constantment en un estat d’alerta exterior. Això fa que sovint, grans i petits, trobem a faltar un espai on connectar amb nosaltres mateixos, amb la capacitat de sentir, d’expressar, de crear.

Entenem que la creativitat és aplicable a tots els àmbits de la vida, no només es limita a la vessant artísica, sinó també té una gran importància en aspectes quotidians.

El Projecte “Campus Creatiu” neix amb la voluntat de propiciar un espai físic i temporal de connexió amb la creativitat que tots portem dins. Per aconseguir-ho, escollirem un tema -que servirà de fil condutor de totes les activitats de la setmana- i cada dia s’abordarà des d’una perspectiva diferent; des de la ciència a l’exploració creativa i corporal.

Arts clàssiques com la pintura i l’escultura, combinades amb la dansa o Ioga, tallers de “Do It Yourself” i tallers ciència i tecnologia, ens donaran els recursos per crear sense límits imposats.

Oferim un punt de vista renovat als mètodes d’expressió creativa acadèmics, atorgant-los profunditat, aprenentatge i diversió.


Dia:

De dilluns a divendres

Del 31 d'Agost al 4 de Setembre. 

Horari:

9:00 a 13:00h (acollida fins les 13:30h)

Preu:

67€ / setmana (esmorzar inclòs)

10% descompte per +2 germans i +1 setmana

A qui va dirigit?

Nens i nenes de 6 a 12 anys

Àrea:

Arts&Crafts&Move

Earlier Event: July 27
CAMPUS MAKER: ROBOTITZA'T
Later Event: February 11
Curs trimestral: Cuina Energètica