contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

carrer de la torre 36
Igualada
Spain

+34 931 31 60 44

Imagina un lloc on, mentre els més petits de la casa estan fent un taller per explorar els límits de la seva curiositat: muntant un robot o embrutant-se les mans de pintura; els més grans gaudeixen de l’aroma del cafè o d'un te especiat importat directament del Nepal, tot llegint, fent mitja o, simplement conversant mentre s’observa la màgia de les impresores 3D. A InQuiet, això és possible.

 

 

 

El bosc encantat - Campus Creatiu

CAMPUS INQUIET

Back to All Events

El bosc encantat - Campus Creatiu


  • inQuiet Carrer de la torre 36 Igualada Spain (map)

En el Campus Creatiu propiciem un espai físic i temporal de connexió amb la creativitat que tots portem dins. Per aconseguir-ho, cada setmna escollim un tema -que servirà de fil condutor de totes les activitats de la setmana- i cada dia s’abordarà des d’una perspectiva diferent; des de la ciència a l’exploració creativa i corporal i finalment ho lligarem tot a través de les tècniques propies del teatre i l'expressió corporal i oral.

Durant aquesta setmana santa, farem servir el teatre i les arts plàstiques com a mitjà per comprendre el tema de la setmana, tot creant una història basada en tot el que s'hagi treballat durant la setmana.

El tema proposat aquesta setmana és el Bosc Encantat, on treballarem el món vegetal: les plantes, les flors i la terra que les fa créixer; tant des del punt de vista de la biologia, com des de la màgia dels ésser mitològics.


Dia:

10, 11, 12 i 13 Abril 2017

Horari:

9:00 a 13:00h

Preu:

65€/inscrit (inclou fruita per l'esmorzar)

10% Descompte pel 2n germà.

5% Descompte per alumnes de l'extraescolar. 

Descomptes no acumulables

A qui va dirigit?

Nen/es de 5 a 10 anys.

Earlier Event: January 2
(Re) Inventa el Nadal - CAMPUS INQUIET