contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

carrer de la torre 36
Igualada
Spain

+34 931 31 60 44

Imagina un lloc on, mentre els més petits de la casa estan fent un taller per explorar els límits de la seva curiositat: muntant un robot o embrutant-se les mans de pintura; els més grans gaudeixen de l’aroma del cafè o d'un te especiat importat directament del Nepal, tot llegint, fent mitja o, simplement conversant mentre s’observa la màgia de les impresores 3D. A InQuiet, això és possible.

 

 

 

(Re)Inventem el S. XXI, siguem INVENTORS 3.0

Blog

(Re)Inventem el S. XXI, siguem INVENTORS 3.0

inQuiet

Vivim en una època de contrastos. La crisis ha trastocat les nostres prioritats, tot allò que ens valia fa uns anys, ja no ens val ara, busquem noves formes de viure i conviure i rebutgem o recuparem antics costums.

Uns han decidit deixar les ciutats i retrobar-se en la manera de viure dels nostres avis. Altres creuen que la clau del canvi està en les noves tecnologies o que, per contra, són la raó de molts dels nostres problemes.

I si el camí està en la fusió?

La fusió de les diferents maneres de fer; en fusionar saber fer dels nostres avis que respectaven els tempos que marca la natura, amb el know how que ens aporta els avenços de la tecnologia i el savoire faire dels artesans.

Guillem Ferran

Guillem Ferran

Tendències com el DIY (Do It Yourself) o DIWO (Do It With Others) aposten per aquesta fusió i ens demostren que sí, que ho podem fer nosaltres mateixos i millor si ho fem junts! Gràcies a l’oceà de coneixament col·laboratiu que disposem a la xarxa i els espais físics que posen a l’avast tot el que necessitem, podem reinventar el s. XXI, podem ser Inventors 3.0.       

Studio Psk

Studio Psk

Els Inventors 3.0 són aquells que són capaços de crear unint la modernitat i la tradició, respectant i agafant el millor de totes dues. Un inventor 3.0 és aquell pagès que des del camp idea una aplicació per a mòbil per tal de millorar el rendiment del pagès que ha de lleurar els camps respectant la terra, fent que la producció ecològica sigui més rendible. O bé el que recicla objectes de llauna i ferro, creant animals amb vida pròpia gràcies a mecanismes controlats amb Arduino, l’artesà que incorpora noves formes de disseny en les artesanies clàssiques per tal de cobrir les necessitats actuals, o simplement el nen que juga i construeix el seu món imaginari.

Play Osmo

Play Osmo

Tenim les eines, podem aconseguir el coneixament, ho podem compartir, ho podem fer, però no cal que ho fem sols.

(Re)inventem el s. XXI, posem-nos mans a l’obra, fem realitat allò que imaginem, divertim-nos i siguem Inventors 3.0! 

P.D: Tant si ho ets un inventor 3.0 com si ho vols ser, t’estem buscant!