contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

carrer de la torre 36
Igualada
Spain

+34 931 31 60 44

Imagina un lloc on, mentre els més petits de la casa estan fent un taller per explorar els límits de la seva curiositat: muntant un robot o embrutant-se les mans de pintura; els més grans gaudeixen de l’aroma del cafè o d'un te especiat importat directament del Nepal, tot llegint, fent mitja o, simplement conversant mentre s’observa la màgia de les impresores 3D. A InQuiet, això és possible.

 

 

 

Inventors 3.0

Blog

Inventors 3.0

inQuiet

La setmana passada, del 29 de Juny al 3 de Juliol, 20 inscrits entre 11 i 16 anys van poder treure els inventors que porten dins!

Durant tota la setmana vam treballar conceptes com l'electrònica i la conductivitat, que sumant-los amb la programació amb eines com el Scratch, ens van permetre veure que tots som inventors.

Vam fer plastelina conductora i aïllant, tot amb elements que podem trobar a casa! Aigua, sal, sucre, farina i oli són suficients per fer plastelina a casa i a més poder fer circuits tridimensionals o inclús fer-nos un comendament per jugar a jocs d'ordinador!

Vam conèixer eines com el Makey Makey, una placa que ens permet transformar en teclat qualsevol element conductor, ja sigui una fruita, la plastelina o tinta conductora! Imaginació al poder!

Un cop vam conèixer les eines i els conceptes bàsics ens vam posar a inventar!

Treballant en equip van surgir projectes molt diversos! Un piano amb paper de plata, una pista d'aterratge, un gat que fa "marremiau" quan li grates la panxa... i molts més!

Tots els projectes els vam presentar a la plaça de Cal Font i molts de vosaltres vau poder experimentar, en directe, amb la màgia de la tecnologia!

En aquest video podreu veure el procés de creació de tots els INVENTORS 3.0!

Gràcies a tots per posar el vostre enginy en aquest projecte!

Gràcies a Makers Igualada SL, el nostre col·laborador tecnològic.

I Gràcies també a la Kaserna i els pressupostos participatius per apropar la tecnologia a totes les butxaques!