Inventors 3.0

La setmana passada, del 29 de Juny al 3 de Juliol, 20 inscrits entre 11 i 16 anys van poder treure els inventors que porten dins!

Durant tota la setmana vam treballar conceptes com l'electrònica i la conductivitat, que sumant-los amb la programació amb eines com el Scratch, ens van permetre veure que tots som inventors.

Vam fer plastelina conductora i aïllant, tot amb elements que podem trobar a casa! Aigua, sal, sucre, farina i oli són suficients per fer plastelina a casa i a més poder fer circuits tridimensionals o inclús fer-nos un comendament per jugar a jocs d'ordinador!

Vam conèixer eines com el Makey Makey, una placa que ens permet transformar en teclat qualsevol element conductor, ja sigui una fruita, la plastelina o tinta conductora! Imaginació al poder!

Un cop vam conèixer les eines i els conceptes bàsics ens vam posar a inventar!

Treballant en equip van surgir projectes molt diversos! Un piano amb paper de plata, una pista d'aterratge, un gat que fa "marremiau" quan li grates la panxa... i molts més!

Tots els projectes els vam presentar a la plaça de Cal Font i molts de vosaltres vau poder experimentar, en directe, amb la màgia de la tecnologia!

En aquest video podreu veure el procés de creació de tots els INVENTORS 3.0!

Gràcies a tots per posar el vostre enginy en aquest projecte!

Gràcies a Makers Igualada SL, el nostre col·laborador tecnològic.

I Gràcies també a la Kaserna i els pressupostos participatius per apropar la tecnologia a totes les butxaques!