contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

carrer de la torre 36
Igualada
Spain

+34 931 31 60 44

Imagina un lloc on, mentre els més petits de la casa estan fent un taller per explorar els límits de la seva curiositat: muntant un robot o embrutant-se les mans de pintura; els més grans gaudeixen de l’aroma del cafè o d'un te especiat importat directament del Nepal, tot llegint, fent mitja o, simplement conversant mentre s’observa la màgia de les impresores 3D. A InQuiet, això és possible.

 

 

 

Formació, estiu i LINKEDIN

Blog

Formació, estiu i LINKEDIN

inQuiet

L'estiu és un bon moment per plantejar inquietuds en temes de formació. Per això la proposta d'un "afterwork" enfocat a Linkedin el dijous 9 de juliol, de 19.30 a 21.00 a l'Inquiet d'Igualada, és una mostra precisa d'aquelles activitats singulars que donen valor molt més enllà de l'esforç aparent que suposen. Tothom hi cap: estudiants acabant la carrera, gent que cerca feina, professionals que es volen projectar millor, ... Tots s'han vist a Internet amb una senzilla cerca a Google, i tots saben també que el primer que hi surt és la seva pàgina a Linkedin.

Paulina Jordán porta sis anys dedicant-se a aprendre, experimentar i ensenyar estratègia a Internet, ara també des d'Instint, i ha aconsellat tant organismes públics com privats, perfils molt variats, que al capdavall tenen com a interès comú entendre les caracterísiques d'una eina que ha esdevingut imprescindible en l'ambit professional de la gent.

Una hora i mitja a principis de juliol, suficient per entendre quins són els conceptes i quina és la feina. L'estiu per davant per treure'n profit de forma relaxada i -sobretot- eficient.

Inscripció: 20€ + IVA