contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

carrer de la torre 36
Igualada
Spain

+34 931 31 60 44

Imagina un lloc on, mentre els més petits de la casa estan fent un taller per explorar els límits de la seva curiositat: muntant un robot o embrutant-se les mans de pintura; els més grans gaudeixen de l’aroma del cafè o d'un te especiat importat directament del Nepal, tot llegint, fent mitja o, simplement conversant mentre s’observa la màgia de les impresores 3D. A InQuiet, això és possible.

 

 

 

Contruïnt InQuiet...

Blog

Contruïnt InQuiet...

inQuiet

Poc a poc anem buscant i trobant les peces que conformaran InQuiet. Al cap i a la fi, InQuiet és com un lego on les peces de diferents colors van encaixant per a contruir quelcom de màgic.

Per una banda busquem els col·laboradors que d'alguna manera o altra podran aportar el seu granet de sorra en el projecte. InQuiet no serà si no es contrueix a partir de les aportacions de tots aquells que se sentin motivats per la filosofia d'InQuiet: crear un espai on explorar la curiositat, compartir inquietuds creatives i gaudir del temps lliure sense presses.

A part dels col·laboradors també necessitem anar trobant els elements fisics que conformaran les parets, portes i finestres. A InQuiet ens agrada recuperar elements que ja han tingut una història prèvia en un altre espai, perquè convisquin amb elements moderns, així la modernitat i la tradició van de la mà, de la mateixa manera que ho fan les artesanies i la tecnologia.

inquiet_porta1.JPG
inquiet_porta2.jpg