contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

carrer de la torre 36
Igualada
Spain

+34 931 31 60 44

Imagina un lloc on, mentre els més petits de la casa estan fent un taller per explorar els límits de la seva curiositat: muntant un robot o embrutant-se les mans de pintura; els més grans gaudeixen de l’aroma del cafè o d'un te especiat importat directament del Nepal, tot llegint, fent mitja o, simplement conversant mentre s’observa la màgia de les impresores 3D. A InQuiet, això és possible.

 

 

 

3 octubre: Inauguració inQuiet

Blog

3 octubre: Inauguració inQuiet

inQuiet

 Els dies han anat passant i hem treballat sense parar! Però ara ja si que ho tenim aprop!! 

El dia D s'apropa i comença el compte enrere... Avui queden 8 dies per obrir les portes del nou espai que hem estat gestant durant aquests mesos.

Aprofitem ara, en un moment de pausa, per convidar-vos a tots a venir a la inauguració el pròxim divendres dia 3 d'octubre a partir de les 6 de la tarda al carrer de la Torre 36, a Igualada.

També us volem animar a donar un cop d'ull als extraescolars i les activitats que hem preparat pel mes d'Octubre; Ioga per a nens i nenes, Bricolatge, Exploració creativa, xerrades tecnològiques, etc

Ens veiem el divendres 3 d'octubre a inQuiet!