contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

carrer de la torre 36
Igualada
Spain

+34 931 31 60 44

Imagina un lloc on, mentre els més petits de la casa estan fent un taller per explorar els límits de la seva curiositat: muntant un robot o embrutant-se les mans de pintura; els més grans gaudeixen de l’aroma del cafè o d'un te especiat importat directament del Nepal, tot llegint, fent mitja o, simplement conversant mentre s’observa la màgia de les impresores 3D. A InQuiet, això és possible.

 

 

 

Xerrada: "Robòtica lúdica: Littlebits i Scratch"

ACTIVITATS

Back to All Events

Xerrada: "Robòtica lúdica: Littlebits i Scratch"

  • inquiet 36 Carrer de la Torre Igualada, CT, 08700 Spain (map)
 

AnoiaLab farà una xerrada sobre les possibilitats del món de la robòtica per a nens de 7 a 12 anys, i ens presentaran les activitats previstes a inQuiet durant les dates de Nadal, totes elles relacionades amb littleBits i Scratch. 


CelebHero-MakeyMakey-328a0d5e8d905241c9afe954e31c39da.jpg

littleBits són moduls que funcionen com a petits interruptors amb funcions simples i úniques que s'han dissenyat  sense soldadura, sense cablejat, cada un té una funció única (llum, so, sensors, els botons, motors , etc. ). Amb la suma d'aquests mòduls es poden fer circuits més grans. Així com LEGOsTM permet crear estructures complexes amb molt poc coneixement de l'enginyeria, els mòduls littleBits són poderosament petits, intuïtius, són blocs que faciliten la creació amb electrònica sofisticada en un instant.

 

Scratch és un projecte del llenguatge de programació realitzat pel Grup Lifelong Kindergarten del MIT Media Lab, a Massachusetts, i dirigit per Mitchel Resnick, que s'ofereix de forma gratuita. A més a més, està recomanat per a nens/es d’entre 6 a 16 anys, tot i que, qualsevol persona pot ficar-se i utilitzar-lo sense cap problema, és a dir, és un programa obert a tothom.

Scratch està basat en el llenguatge LOGO, que facilita el llenguatge autònom. El seu nom es deriva de la tècnica scratching, utilitzada en el Turntablis. És una eina que es caracteritza per la senzillesa de la seva composició gràfica i que permet la creació d'històries interactives, jocs i animacions i compartir-les amb altres usuaris de manera online. Amb Scratch, els usuaris exploren i experimenten amb diferents elements que ofereix el programa: fons, efectes de so, diàlegs, objectes i animacions, entre d'altres.

Scratch permet que els alumnes puguin:

  • Reflexionar a través dels diferents projectes que hi han creat.
  • Crear animacions i activitats interactives.
  • Imaginar a partir del projecte que estiguem observant.
  • Compartir amb altres persones via on-line.
  • Jugar per aprendre.

Dia:

Horari:

Preu:

 

A qui va dirigit?

Àrea

Divendres 21 de novembre

19:00 a 20:00

Gratuït

 

Adults (amb o sense fills de 7 a 12 anys)

Tech&Science

Later Event: November 29
TALLER "IOGA EN FAMILIA"