contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

carrer de la torre 36
Igualada
Spain

+34 931 31 60 44

Imagina un lloc on, mentre els més petits de la casa estan fent un taller per explorar els límits de la seva curiositat: muntant un robot o embrutant-se les mans de pintura; els més grans gaudeixen de l’aroma del cafè o d'un te especiat importat directament del Nepal, tot llegint, fent mitja o, simplement conversant mentre s’observa la màgia de les impresores 3D. A InQuiet, això és possible.

 

 

 

XERRADA "CAFÈ UNPLUGGED / L'artesania d'un bon cafè"

ACTIVITATS

Back to All Events

XERRADA "CAFÈ UNPLUGGED / L'artesania d'un bon cafè"

  • inQuiet 36 Carrer de la Torre Igualada, CT, 08700 Spain (map)

Amb Mure ens aproparem a l’artesania del cafè a través de diferents cafeteres i mètodes per preparar-lo manualment. Dissenys clàssics i innovadors amb els que connectarem amb la bellesa i la delicadesa de la preparació d’un bon cafè amb les nostres mans.

Ens introduïrem en l’anomenada 3a onada del cafè. Una tendència que tracta el cafè com un producte gastronòmic, una especialitat, i que té especial cura pels seus orígens, pel tracte i la preparació, i per la sostenibilitat.


Dia:

Horari:

Preu:

 

A qui va dirigit?

Àrea

Dijous 4 desembre

19 - 20h

Gratuït

 

Adults

Live&Move

Earlier Event: December 3
Xerrada "Presentació del Casal de Nadal"
Later Event: December 5
TALLER "HOMEMADE UGLY XMAS SWEATER"