contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

carrer de la torre 36
Igualada
Spain

+34 931 31 60 44

Imagina un lloc on, mentre els més petits de la casa estan fent un taller per explorar els límits de la seva curiositat: muntant un robot o embrutant-se les mans de pintura; els més grans gaudeixen de l’aroma del cafè o d'un te especiat importat directament del Nepal, tot llegint, fent mitja o, simplement conversant mentre s’observa la màgia de les impresores 3D. A InQuiet, això és possible.

 

 

 

Taller “Wrapping: embolica amb amor”

ACTIVITATS

Back to All Events

Taller “Wrapping: embolica amb amor”

  • inQuiet 36 Carrer de la Torre Igualada, CT, 08700 Spain (map)

Vulguem o no aquestes dates són dates de regals, però els regals poden ser de moltes menes diferents. 

Aquest any us proposem que, més enllà del pressupost que tingueu, dediqueu temps en pensar, fer-ho vosaltres mateixos i embolicar allò que voleu regalar.

El que dóna valor a l'obsequi és la dedicació i l'amor que conté. Tant si feu un regal fet per vosaltres mateixos, com si el compreu, aquest any dediqueu temps a embolicar-lo amb amor.

En aquest taller la Maud i la Susana ens donaran els trucs necessaris perquè aquest any tant l'Amic Invisible, el Tió com els Reis Mags portin regals dignes de no ser oberts.

Impartit per:

Susana Enrich i Maud Jourdan


Dia:

Divendres 12 de Desembre (Data límit inscripcions 7 Desembre)

Horari:

11:00 a 12:30h

Preu:

20€/inscrit (porta els teus paquets i emporta-te'ls embolicats)

A qui va dirigit?

Adults

Earlier Event: December 11
Slam Poetry