contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

carrer de la torre 36
Igualada
Spain

+34 931 31 60 44

Imagina un lloc on, mentre els més petits de la casa estan fent un taller per explorar els límits de la seva curiositat: muntant un robot o embrutant-se les mans de pintura; els més grans gaudeixen de l’aroma del cafè o d'un te especiat importat directament del Nepal, tot llegint, fent mitja o, simplement conversant mentre s’observa la màgia de les impresores 3D. A InQuiet, això és possible.

 

 

 

Taller “Un món a les teves mans: La Impressió amb cullera”

ACTIVITATS

Back to All Events

Taller “Un món a les teves mans: La Impressió amb cullera”

  • inQuiet 36 Carrer de la Torre Igualada, CT, 08700 Spain (map)

En aquest taller ens iniciarem al gravat i a la impressió de la mà de la Marilú.

Treurem tot el suc al gravat fent aquell dibuix que signifiqui quelcom d'especial per després estampar-lo amb una cullera, si! amb una cullera. 

Veurem totes les aplicacions d'un gravat, des de l'estampació sobre paper a sobre altres suports com el textil.

---

Si pensabas que con una cuchara solo podías comer, pues te has quedado bien cortito@… Si si si, como lo ven escrito… BIEN CORTITO@!!! Y se preguntarán Por que??? Pues para aclarar esta interrogante, el ENZILA gràfica experimental les propone su último Workshop del año en el inQuiet… “Un mundo en tus manos… LA IMPRESIÓN A CUCHARA”, donde podrás imprimir un grabado en pequeño formato y que esta acción signifique algo especial para ti, sin temores y sin experiencia previa, pues lograrás sacarle el zumo al Linóleo con la ayuda de una simple Cuchara.

Podrás jugar entre El hueco, La huella y La estampa, para tener un final feliz, el de La impresión de un Grabado con tus propias manos, haciendo que el mismo se convierta en especial experiencia cargada de sentido y emociones &;-)!!!…

Imparit per:

Enzila Gràfica


Dia:

Divendres 20i Dissabte 21 de Novembre (Data límit inscripcions 16 Novembre)

Horari:

18:30 a 21:00h

Preu:

55€ (taller + berenar) Mínim 6 inscrits

A qui va dirigit?

Adults