contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

carrer de la torre 36
Igualada
Spain

+34 931 31 60 44

Imagina un lloc on, mentre els més petits de la casa estan fent un taller per explorar els límits de la seva curiositat: muntant un robot o embrutant-se les mans de pintura; els més grans gaudeixen de l’aroma del cafè o d'un te especiat importat directament del Nepal, tot llegint, fent mitja o, simplement conversant mentre s’observa la màgia de les impresores 3D. A InQuiet, això és possible.

 

 

 

Taller "Lettering Wood"

ACTIVITATS

Back to All Events

Taller "Lettering Wood"

  • inQuiet 36 Carrer de la Torre Igualada, CT, 08700 Spain (map)

Descripció:

El lettering es defineix com l'art de dibuixar paraules. A partir del concepte que es vol comunicar, es dibuixa una peça única.

En aquest taller aprendrem els conceptes bàsics del lettering manual; conegut com el HandLettering. Després de coneixer els passos a seguir sobre paper, reproduirem el disseny sobre una fusta.

La Cristina ens donarà tots els trucs i idees per aconseguir una petita obra que podrem col·locar a casa i reproduir per donar un toc handmade a celebracions, bodes i comunions.

Continguts i objectius:

  • Concepres bàsics sobre el lettering.
  • Passos i trucs per a realitzar una composició
  • Aprendre a usar diferents eines i colors

Impartit per:

Cristina Martín Pardo


Dia:

Dissabte 21 de Maig

Horari:

10:30 a 13:30h

Preu:

50€ (tot el material inclòs)

A qui va dirigit?

Adult (a partir de 16 anys)