contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

carrer de la torre 36
Igualada
Spain

+34 931 31 60 44

Imagina un lloc on, mentre els més petits de la casa estan fent un taller per explorar els límits de la seva curiositat: muntant un robot o embrutant-se les mans de pintura; els més grans gaudeixen de l’aroma del cafè o d'un te especiat importat directament del Nepal, tot llegint, fent mitja o, simplement conversant mentre s’observa la màgia de les impresores 3D. A InQuiet, això és possible.

 

 

 

Taller "La màgia de la llum"

ACTIVITATS

Back to All Events

Taller "La màgia de la llum"

Les properes setmanes es celebrarà a Barcelona el Festival de la Llum. Els carrers i edificis del centre de la ciutat s'il·luminaran per explicar històries, i sorprendre els passavolants. A l'InQuiet ens encanta la llum i volem sumar-nos a aquesta iniciativa amb un taller on l'objecte és un element tant quotidià com desconegut. Per això, en aquest taller descobrirem els seus orígens i les propietats físiques a la vegada que traiem la nostra part més creativa per crear formes, efectes i il·lusions. Ciència i art es fusionaran d'una manera màgica. El resultat? S'haurà de veure!

Impartit per:

Caterina Prat


Dia:

Dissabte 20 de Febrer (Data límit inscripcions 15 de Febrer)

Horari:

11:00 a 13:00h

Preu:

20€/inscrit

A qui va dirigit?

A partir de 7 anys