contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

carrer de la torre 36
Igualada
Spain

+34 931 31 60 44

Imagina un lloc on, mentre els més petits de la casa estan fent un taller per explorar els límits de la seva curiositat: muntant un robot o embrutant-se les mans de pintura; els més grans gaudeixen de l’aroma del cafè o d'un te especiat importat directament del Nepal, tot llegint, fent mitja o, simplement conversant mentre s’observa la màgia de les impresores 3D. A InQuiet, això és possible.

 

 

 

Taller “Fés el teu jardi secret: Kokedama”

ACTIVITATS

Back to All Events

Taller “Fés el teu jardi secret: Kokedama”

  • inQuiet 36 Carrer de la Torre Igualada, CT, 08700 Spain (map)

En aquest taller l'Elena Marin, de la Floralba, ens ensenyarà com amb plantes que tenim a l'abast podem fer el nostre jardí secret a qualsevol racó de casa, gràcies a la tècnica japonesa dels Kokedama.

Kokedama en japonès vol dir "bola de molsa". Aquesta tècnica de cultiu consisteix en fer creixer plantes sense jardineres, només amb la planta escollida, la terra i la molsa aconseguirem aconseguirem un cultiu que podrem penjar a qualsevol racó de la casa o bé sobre plats decoratius.

Impartit per:

Elena Marin, Floralba


Dia:

Dissabte 14 de Novembre (Data límit inscripcions 9 de Novembre)

Horari:

10:30 a 12:30h

Preu:

45€ (t'emportes el teu Kokedama i et convidem a esmorzar!)

A qui va dirigit?

Adults

Earlier Event: November 13
Concert "Llorenç"