contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

carrer de la torre 36
Igualada
Spain

+34 931 31 60 44

Imagina un lloc on, mentre els més petits de la casa estan fent un taller per explorar els límits de la seva curiositat: muntant un robot o embrutant-se les mans de pintura; els més grans gaudeixen de l’aroma del cafè o d'un te especiat importat directament del Nepal, tot llegint, fent mitja o, simplement conversant mentre s’observa la màgia de les impresores 3D. A InQuiet, això és possible.

 

 

 

Taller "Dissabtes d'Exploració Creativa"

ACTIVITATS

Back to All Events

Taller "Dissabtes d'Exploració Creativa"

  • inQuiet Carrer de la Torre 36 Igualada España (map)

A partir del més de Maig, arrenquen els Dissabtes d'Exploració Creativa pels més petits. De manera regular, als dissabtes al matí organitzarem tallers on els infants de 2 a 5 anys podran embrutar-se les mans, jugar i divertir-se, mentre els pares fan la seva: encàrrecs de dissabte matí, esmorzar amb tranquilitat, o allò que convingui.

Durant 1h30min, els vostres menuts estaran en bones mans, la Ida Ramon s'encarregarà que passin una bona estona mentre exploren amb materials i textures diferents.

En aquests matins, no cal inscripció prèvia, us deixem que us decidiu a última hora, per què sabem que quan es tenen fills petits... planificar-se... és dificil!

Això sí! Limitarem les places, així que els primers que arribin tindran prioritat :)

Impartit per:

Ida Ramon


Dia:

Dissabte 23 de Maig

Horari:

11:00 a 12:30h

Preu:

Gratuït/Aportació voluntaria. 

A qui va dirigit?

nens i nenes de 2 a 5 anys

Àrea:

Arts&Crafts

Earlier Event: May 23
Mercat de Primavera