contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

carrer de la torre 36
Igualada
Spain

+34 931 31 60 44

Imagina un lloc on, mentre els més petits de la casa estan fent un taller per explorar els límits de la seva curiositat: muntant un robot o embrutant-se les mans de pintura; els més grans gaudeixen de l’aroma del cafè o d'un te especiat importat directament del Nepal, tot llegint, fent mitja o, simplement conversant mentre s’observa la màgia de les impresores 3D. A InQuiet, això és possible.

 

 

 

Taller "Del no res, al Paper..."

ACTIVITATS

Back to All Events

Taller "Del no res, al Paper..."

  • inQuiet 36 Carrer de la Torre Igualada, CT, 08700 Spain (map)
Image from blog.freepeople.com

Image from blog.freepeople.com

Aprendrem a fer paper artesanalment a través del joc creatiu que ens brida treballar amb diferents polpes, superposició d'elements orgànics, colors, olors i empremtes. El paper deixa de ser simplement paper per ser una Obra d'Art, en l'Experimentació rau la clau de la Creació.

Aquest és un taller on grans i petits podran disfrutar de les possibilitats de creació que brinda un element tant comú com el paper.

Reclicarem, recollirem elements naturals de proximitat tals com fulles, pètals, llavors, filaments... per crear una petita obra d'art.

Aquest taller és apte tant per aquells que s'inicien com el que volen aprofundir en la tècnica.

CONTINGUT DEL TALLER

Cada participant crearà fulls de paper artesanal a partir de diferents materials prèviament seleccionats, aprendrà a treballar amb les eines de manera ràpida i amena, fent senzilles combinacions de colors i/o elements naturals. Aprendrem a estampar en humit, deixant l'empremta de segells o estampes, simulant les tècniques d'impressió en sec.

Impartit per:

 

Exemples de les possibilitats de creació amb paper:


Dia:

Dissabte 10 d'Octubre

Horari:

17:30 a 20:30h

Preu:

20 €/inscrit (si vens amb el teu fill/a aquest pagarà 10€)

A qui va dirigit?

Adults amb o sense fills

Earlier Event: October 17
Taller "Mama, vull ser actor"