contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

carrer de la torre 36
Igualada
Spain

+34 931 31 60 44

Imagina un lloc on, mentre els més petits de la casa estan fent un taller per explorar els límits de la seva curiositat: muntant un robot o embrutant-se les mans de pintura; els més grans gaudeixen de l’aroma del cafè o d'un te especiat importat directament del Nepal, tot llegint, fent mitja o, simplement conversant mentre s’observa la màgia de les impresores 3D. A InQuiet, això és possible.

 

 

 

Taller "Cullera! Quins titelles!"

ACTIVITATS

Back to All Events

Taller "Cullera! Quins titelles!"

  • inQuiet 36 Carrer de la Torre Igualada, CT, 08700 Spain (map)
titelles 5.jpg

Aviat serà La Mostra de Teatre a Igualada, un gran event de la ciutat que omplirà els teatres i carrers amb espectacles per a tota la família. 

Aquell cap de setmana us el deixem perquè pugueu veure tots els espectacles programats, però pel cap de setmana anterior hem preparat un taller de titelles per tal que tots a casa tingueu el vostre teatre on crear histories inimaginables en família.

Treballant amb materials de proximitat, tals com culleres de fusta, robes i caixes reciclades, farem titelles dels vostres personatges preferits, des de SúperHerois a La Caputxeta i el Llop.

Impartit per:

 

Dia:

Dissabte 11 d'Abril

Horari:

10:30 a 13:00h

Preu:

20€ / nen + 5€/ adult (material inclòs)

A qui va dirigit?

Nens a partir dels 5 anys, acompanyats o no dels seus pares

Àrea:

Arts&Crafts