contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

carrer de la torre 36
Igualada
Spain

+34 931 31 60 44

Imagina un lloc on, mentre els més petits de la casa estan fent un taller per explorar els límits de la seva curiositat: muntant un robot o embrutant-se les mans de pintura; els més grans gaudeixen de l’aroma del cafè o d'un te especiat importat directament del Nepal, tot llegint, fent mitja o, simplement conversant mentre s’observa la màgia de les impresores 3D. A InQuiet, això és possible.

 

 

 

TALLER "ATMOSFERES DE NADAL"

ACTIVITATS

Back to All Events

TALLER "ATMOSFERES DE NADAL"

  • inQuiet 36 Carrer de la Torre Igualada, CT, 08700 Spain (map)

L'Elena Marín (FlorAlba) ens ensenyarà com crear una atmosfera de Nadal amb materials nobles provinents del bosc, de proximitat i accessibles.

A vegades el Nadal ens porta una sensació agradolça degut al consumisme desenfrentat dels últims anys, però en aquest taller volem recuperar l'essència del Nadal: les sensacions, les olors, els materials i la màgia que molts de nosaltres recordem de quan erem petits. 

A partir pocs materials però ben escollits aprendrem a fer creacions que ens faran sentir còmodes i ben acollits a casa.


Dia:

Horari:

Preu:

 

A qui va dirigit?

Àrea

Divendres 12 desembre (inscripcions abans 8/12)

17 - 21 h

35€/inscripció (material inclòs*)

 

Adults

Arts&Crafts

*Cal portar eines: tisores, tisores de podar, alicates