contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

carrer de la torre 36
Igualada
Spain

+34 931 31 60 44

Imagina un lloc on, mentre els més petits de la casa estan fent un taller per explorar els límits de la seva curiositat: muntant un robot o embrutant-se les mans de pintura; els més grans gaudeixen de l’aroma del cafè o d'un te especiat importat directament del Nepal, tot llegint, fent mitja o, simplement conversant mentre s’observa la màgia de les impresores 3D. A InQuiet, això és possible.

 

 

 

Taller "ARQUITECTES DEL NOSTRE IMAGINARI"

ACTIVITATS

Back to All Events

Taller "ARQUITECTES DEL NOSTRE IMAGINARI"

  • inQuiet 36 Carrer de la Torre Igualada, CT, 08700 Spain (map)

Has imaginat mai com sería la casa dels teus somnis? on et refugiaries si et trobessis en una illa deserta? com construiries el teu amagatall secret?

En aquest taller, la Caterina Prat, en la recta final dels estudis d'arquitecta, ens invita a fer volar la imaginació. Amb les nostres pròpies mans i els materials que estan al nostre abast aprendrem a dissenyar i construir, en una maqueta, aquells espais que estan a la nostra imaginació.

Serà un espai on tots els nens i nenes podran desenvolupar les seves capacitats creatives i habilitats manuals sense límits. De manera que en acabar el taller s'enduran a casa la reproducció real d'allò que tan sols existia en la seva imaginació i tindran les habilitats i idees perquè puguin seguir construint a casa seva els espais que somien. 

Impartit per:

Caterina Prat


Dia:

Dimarts 31 de Març

Horari:

10 a 12:30h

Preu:

15€/ nen

A qui va dirigit?

Nens i nenes de 7 a 13 anys

Àrea:

Arts&Crafts

Earlier Event: March 30
Tardes d'EXPLORACIÓ CREATIVA