contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

carrer de la torre 36
Igualada
Spain

+34 931 31 60 44

Imagina un lloc on, mentre els més petits de la casa estan fent un taller per explorar els límits de la seva curiositat: muntant un robot o embrutant-se les mans de pintura; els més grans gaudeixen de l’aroma del cafè o d'un te especiat importat directament del Nepal, tot llegint, fent mitja o, simplement conversant mentre s’observa la màgia de les impresores 3D. A InQuiet, això és possible.

 

 

 

Taller "Aquest estiu, fes-te l'aftersun amb repel·lent de mosquits!"

ACTIVITATS

Back to All Events

Taller "Aquest estiu, fes-te l'aftersun amb repel·lent de mosquits!"

  • inQuiet Carrer de la Torre 36 Igualada España (map)

A l'estiu, quan ens exposem sol, la pell pateix lesions importants. És per això que és molt important utilitzar un aftersun després de prendre el sol. Però... val qualsevol aftersun? Val la mateixa crema per als adults i per als nens, per a pells sensibles que per a pells saludables?

En aquest taller, mentre resolem tots els dubtes relacionats amb el món de l'aftersun, farem la nostra crema amb elements naturals i 100% saludables. A més, com que a tots ens molesten els mosquits... què millor que un aftersun amb repel·lent natural?!

Aquest estiu, mima la teva pell més que mai!

Impartit per:

 

Dia:

Dimecres 15 de Juliol

Horari:

18:30 a 20:00h

Preu:

27€ (material i crema inclosa)

A qui va dirigit?

Adults

Àrea:

Live&Move