contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

carrer de la torre 36
Igualada
Spain

+34 931 31 60 44

Imagina un lloc on, mentre els més petits de la casa estan fent un taller per explorar els límits de la seva curiositat: muntant un robot o embrutant-se les mans de pintura; els més grans gaudeixen de l’aroma del cafè o d'un te especiat importat directament del Nepal, tot llegint, fent mitja o, simplement conversant mentre s’observa la màgia de les impresores 3D. A InQuiet, això és possible.

 

 

 

Seminari "El Linkedin que necessites"

ACTIVITATS

Back to All Events

Seminari "El Linkedin que necessites"

  • inQuiet 36 Carrer de la Torre Igualada, CT, 08700 Spain (map)

Tant si és perquè vols créixer professionalment com simplement trobar feina, sents a dir que has de ser a Linkedin. Però un cop hi has posat el perfil, et sents perdut i no estàs segur de treure'n el rendiment que voldries. Per això et proposem aquest seminari: tot el que has de tenir en compte per saber com has de crear el teu perfil, com en pots treure profit i com pots mesurar-ne els resultats d'acord al teu cas personal; tot plegat condensat en una hora i mitja en un espai amable i creatiu on combatrem la calor amb alguna beguda, bon humor i ganes de ser eficients.  

No t'ho rumiïs i vine. En treuràs profit.

Impartit per:

Paulina Jordán

Assesora digital per a marques i creadora de continguts a www.instint.net


Dia:

Dijous 9 de Juliol

Horari:

19:30 a 21 h

Preu:

20€/inscrit (inclou un beguda ben fresqueta)

A qui va dirigit?

Adults

Àrea:

Live&Move