contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

carrer de la torre 36
Igualada
Spain

+34 931 31 60 44

Imagina un lloc on, mentre els més petits de la casa estan fent un taller per explorar els límits de la seva curiositat: muntant un robot o embrutant-se les mans de pintura; els més grans gaudeixen de l’aroma del cafè o d'un te especiat importat directament del Nepal, tot llegint, fent mitja o, simplement conversant mentre s’observa la màgia de les impresores 3D. A InQuiet, això és possible.

 

 

 

Portes Obertes: EXPLORACIÓ CREATIVA

ACTIVITATS

Back to All Events

Portes Obertes: EXPLORACIÓ CREATIVA

  • inQuiet Carrer de la Torre 36 Igualada España (map)

En aquesta sessió de PORTES OBERTES, la Ida Ramon ens ensenyarà de què es tracta l'exploració creativa.

El tema central del taller seran els Totem. Aprendrem què són, què signifiquen i d'on surgeixen. Un cop explicat el significat, a partir de diversos elements reciclats, creerem els nostres totem particulars, on els infants podran explorar a través dels materials i les textures la seva creativitat i plasmar-la en un element que serà la respresentació dels desitjos més profunts.

En aquest taller el procés compta més que el resultat, ens centrem en la importància que cada infant trobi la manera d'expresar el seu "jo" interior, així les seves creacions seran originals i úniques.

Impartit per:

Ida Ramon


Dia:

Dissabte 2 de Maig

Horari:

10:30 a 13:30h

Preu:

Aportació voluntaria: 5€

A qui va dirigit?

nens i nenes de 6 a 11 anys

Àrea:

Arts&Crafts

Earlier Event: April 24
Xerrada "Viure sense tòxics"
Later Event: May 9
Taller "Iniciació al Macramé"