contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

carrer de la torre 36
Igualada
Spain

+34 931 31 60 44

Imagina un lloc on, mentre els més petits de la casa estan fent un taller per explorar els límits de la seva curiositat: muntant un robot o embrutant-se les mans de pintura; els més grans gaudeixen de l’aroma del cafè o d'un te especiat importat directament del Nepal, tot llegint, fent mitja o, simplement conversant mentre s’observa la màgia de les impresores 3D. A InQuiet, això és possible.

 

 

 

Poesia teatralitzada "Instants Previs"

ACTIVITATS

Back to All Events

Poesia teatralitzada "Instants Previs"

  • inQuiet Carrer de la Torre 36 Igualada, CT, 08700 Spain (map)

INSTANTS PREVIS

Davant la manca de diàleg que pateix la nostra societat, dues persones decideixen comunicar-se només a través de la poesia per parlar de temes tan universals com la vida, l'amor, l'amistat o la mort.

QUÈ ÉS?
Instants previs és un espectacle de poesia teatralitzada i en alguna ocasió musicalitzada. L'espectacle gira al voltant de la teoria dels instants previs, aquells moments abans de que passi alguna cosa.

QUI SÓN ELS ACTORS?
Josep Sobrevals i Marta Tricuera són dos actors vallesans llicenciats a l'Institut del Teatre. Els dos han participats en muntatges del Teatre Nacional de Catalunya, entre d'altres. 

A QUI POT INTERESSAR?
És un espectacle fresc, on les poesies i els textos seleccionats, d'autors tan coneguts com Salvat Papasseit, Estallés, Ovidi Montllor, Roc Casagran, entre d'altres, fan que l'espectador pugui gaudir d'unes paraules boniques tot reflexionant sobre temes tan universals com l'amor, la vida, l'amistat o la mort. Hi ha moments romàntics i moments més còmics. És un espectacle que pot interessar tan a joves com adults.


Dia:

Divendres 11 de Març

Horari:

A les 20:30h

Preu:

Taquilla inversa, vine, escolta, gaudeix i després decideix el que val!

A qui va dirigit?

Adults