contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

carrer de la torre 36
Igualada
Spain

+34 931 31 60 44

Imagina un lloc on, mentre els més petits de la casa estan fent un taller per explorar els límits de la seva curiositat: muntant un robot o embrutant-se les mans de pintura; els més grans gaudeixen de l’aroma del cafè o d'un te especiat importat directament del Nepal, tot llegint, fent mitja o, simplement conversant mentre s’observa la màgia de les impresores 3D. A InQuiet, això és possible.

 

 

 

Taller Robòtica "Peix Fresc"

ACTIVITATS

Back to All Events

Taller Robòtica "Peix Fresc"

L’artista Raül M. Beteta responsable de la creació de les creatures mecàniques de Ferroluar, ens visita a inQuiet per impartir un taller per construir peixos a partir d’elements reciclats que prendran vida gràcies a la programació d’Arduino.

Ferroluar

És el projecte artístic de Raül M. Beteta. A partir del treball pròpi d’un ferrer i la màgia de la tecnologia, en Raül crea bèsties amb ànima mecànica, que meravellen a grans i petits. Les seves escultures han donat la volta al món en diferents exposicions.

Taller Peix Fresc:

Taller de creació de un peix mecànic amb electrònica de control i peces reciclades.

Els assistents podran tastar el funcionaments basics dels servomotors, il·luminació led i programació. Amb un exemplar de sardina mecànica del mediterrani.

Durada:

El taller esta planejat per dos hores en total, dividit en dos parts,

la primera de muntatge i la segona de ajustos i programació.

Edat:

+10 anys fins a adults

Preu:

25€/pers

CARTELLoct18-04.jpg
Earlier Event: October 5
OpenMic: 4t Aniversari