contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

carrer de la torre 36
Igualada
Spain

+34 931 31 60 44

Imagina un lloc on, mentre els més petits de la casa estan fent un taller per explorar els límits de la seva curiositat: muntant un robot o embrutant-se les mans de pintura; els més grans gaudeixen de l’aroma del cafè o d'un te especiat importat directament del Nepal, tot llegint, fent mitja o, simplement conversant mentre s’observa la màgia de les impresores 3D. A InQuiet, això és possible.

 

 

 

Mercat de Nadal Can Alemany

ACTIVITATS

Back to All Events

Mercat de Nadal Can Alemany


9ª edició del Mercat de Nadal de Can Alemany

 El Mercat de Nadal de Can Alemany és una cita indispensable en aquestes dates per trobar decoració i artesania nadalenca exclusiva. Un esdeveniment alternatiu on impregnar-se de l’autèntic esperit nadalenc. 

Si encara no coneixeu el Mercat de Nadal de Can Alemany, aquesta és una bona oportunitat per venir i descobrir què s’hi amaga. La primera edició va ser l’any 2010 en un garatge particular, i ara ja fa 8 edicions que el Mercat de Nadal ocupa gran part de Can Alemany: una gran masia del segle XVI reconvertida en Hotel d’Apartaments i ubicada en un entorn rústic als peus de La Tossa.  La iniciativa, impulsada per l’organització Mum&Crafts que dirigeix l’artesana Elisabet Vives, impregna l’espai de Can Alemany de l’autèntic ambient nadalenc inspirat en els principals mercats de Nadal d’arreu d’Europa. 

 Enguany el Mercat de Nadal de Can Alemany es durà a terme els dies 24 i 25 de novembre i l’1 i 2 de desembre. Hi trobareu una gran diversitat d’elements ornamentals: garlandes, espelmes, pessebres, corones… Tots fets a mà i utilitzant les diferents tècniques de l’elaboració manual com la llana cardada, el ganxet i l’art floral amb molsa, flors i branques. A la Botiga del Mercat també hi podreu comprar productes agroalimentaris de proximitat i ecològics com les melmelades ecològiques de Can Moragues, les xocolates de Casa Dalmases, vins de proximitat o les mels i torrons de l’Alemany 1879, que ens han acompanyat des de les primeres edicions. 

Durant els dos caps de setmana, el Mercat de Nadal programa activitats gratuïtes o a preus molt populars per a grans i petits: tallers d’ornaments de nadal, decoració de galetes, manualitats, concerts nadalencs, recital de contes, etc. Com a novetat d’enguany, s’organitzaran visites animades plenes de màgia al Jardí de les Fades de Can Alemany durant els matins dels dies 1 i 2 de desembre. Al web mercatdenadal.com podreu consultar preus i inscripcions prèvies.

Tot això sense oblidar-nos del Bar del Mercat, on hi trobareu des de galetes i pastissos artesans a vin chaud o xocolata amb melindros a càrrec d’InQuiet.

En definitiva, el Mercat de Nadal és una trobada familiar que pretén recuperar l’esperit nadalenc tradicional, potenciant els objectes decoratius fets a mà i de casa.

Tant si sou dels que preferiu estar al Bar, fer tallers, o comprar decoracions nadalenques, us podem assegurar que a Can Alemany gaudireu de l'autèntic esperit nadalenc en un entorn rústic i molt privilegiat. Acosta’t-hi i troba-hi el teu trosset de màgia nadalenca.


24 i 25 de novembre

1 i 2 de desembre

Dissabte de 10 a 21h i diumenge de 10 a 15h.

Per més informació i inscripcions a les activitats: www.mercatdenadal.com

Later Event: December 1
Mercat de Nadal Can Alemany