contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

carrer de la torre 36
Igualada
Spain

+34 931 31 60 44

Imagina un lloc on, mentre els més petits de la casa estan fent un taller per explorar els límits de la seva curiositat: muntant un robot o embrutant-se les mans de pintura; els més grans gaudeixen de l’aroma del cafè o d'un te especiat importat directament del Nepal, tot llegint, fent mitja o, simplement conversant mentre s’observa la màgia de les impresores 3D. A InQuiet, això és possible.

 

 

 

Matí Creatiu: Explorem el Collage

ACTIVITATS

Back to All Events

Matí Creatiu: Explorem el Collage

  • inQuiet carrer de la torre 36, igualada 08700 (map)

Durant aquest matí abans de la Cavalcada de Reis, perquè els petits de la casa passin una bona estona a pesar dels nervis prèvis, la Marina Pedrós ens ha preparat un matí per explorar la creativititat.

Explorem el collage
El collage és una tècnica creativa que ofereix moltes possibilitats i que no requereix d'habilitats o experiència prèvia en el món artístic. Permet jugar i descobrir, treballar la imaginació i també les habilitats motrius dels infants, adaptant-se a tots els nivells i edats. En aquest taller, la proposta es inventar un rostre, real o imaginari, de persona o de monstre, fent servir només retalls de revistes i la pròpia capacitat inventiva.

Dibuixem en grup
Treballarem amb la base de l'expressió plàstica, altres habilitats com l'escolta activa i la col·laboració. 

Impartit per:

Marina Pedrós


Dia:

4 de gener (Data límit inscripcions 2 Gener)

Horari:

9:00 a 13:00h

Preu:

28€/inscrit

A qui va dirigit?

Nens +4 anys

Later Event: January 15
Concert Lu Rois