contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

carrer de la torre 36
Igualada
Spain

+34 931 31 60 44

Imagina un lloc on, mentre els més petits de la casa estan fent un taller per explorar els límits de la seva curiositat: muntant un robot o embrutant-se les mans de pintura; els més grans gaudeixen de l’aroma del cafè o d'un te especiat importat directament del Nepal, tot llegint, fent mitja o, simplement conversant mentre s’observa la màgia de les impresores 3D. A InQuiet, això és possible.

 

 

 

"VIUS FORA DEL MÓN" LECTURA DE CONTES DRAMATITZATS

ACTIVITATS

Back to All Events

"VIUS FORA DEL MÓN" LECTURA DE CONTES DRAMATITZATS

  • inQuiet Carrer de la Torre 36 Igualada España (map)

El divendres 15 de Maig apostarem per un divendres diferent, la Sara Serrano i el Pep Antoni Roig ens proposen una lectura de contes dramatitzada. Què és això? Es llegiran contes a la vegada que s'interpreta el text per connectar amb el públic.

Ens proposen una lectura de contes d'autors contemporanis de narrativa breu (tals com Quim Monzó, Sergi Pàmies,etc..). Així doncs ens llegiran sis contes: dos humorístics, dos dramàtics i dos eròtics, que ens faran desconnectar de la dura setmana de feina i així entrar relaxats al cap de setmana!


Dia:

Divendres 15 de Maig

Horari:

20 a 21h

Preu:

Recital a Taquilla inversa, vine, escolta, gaudeix i després decideix el que val!

A qui va dirigit?

Adults

Àrea:

Live&Move