contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

carrer de la torre 36
Igualada
Spain

+34 931 31 60 44

Imagina un lloc on, mentre els més petits de la casa estan fent un taller per explorar els límits de la seva curiositat: muntant un robot o embrutant-se les mans de pintura; els més grans gaudeixen de l’aroma del cafè o d'un te especiat importat directament del Nepal, tot llegint, fent mitja o, simplement conversant mentre s’observa la màgia de les impresores 3D. A InQuiet, això és possible.

 

 

 

Taller "Laboratori Poètic"

ACTIVITATS

Back to All Events

Taller "Laboratori Poètic"

  • inQuiet 36 Carrer de la Torre Igualada, CT, 08700 Spain (map)

Aquest és un taller pràctic de creació poètica on es donaran eines per a la construcció de textos poètics per a ser recitats, posarem atenció en l’estructura  i la sonoritat dels textos, farem un repàs de figures retòriques que ens ajuden a l’oralitat.

Serà una mena de laboratori creatiu on els assistents partint de jocs i dinàmiques podran elaborarar textos que més endavant podran ser recitats i posats en escena en esdeveniments com els Poetry Slam que van guanyant adeptes!

Impartit per:

Laia Claver

MOVIMENTS és un espectacle de Laia Claver, on poesia, dansa, música i imatge fan simbiosi entre elles per a fer-nos viatjar en el moviment de les marees.


Dia:

Dissabte 9 d'Abril

Horari:

10:30 a 13:30h

Preu:

45€

A qui va dirigit?

Adults