contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

carrer de la torre 36
Igualada
Spain

+34 931 31 60 44

Imagina un lloc on, mentre els més petits de la casa estan fent un taller per explorar els límits de la seva curiositat: muntant un robot o embrutant-se les mans de pintura; els més grans gaudeixen de l’aroma del cafè o d'un te especiat importat directament del Nepal, tot llegint, fent mitja o, simplement conversant mentre s’observa la màgia de les impresores 3D. A InQuiet, això és possible.

 

 

 

Inauguració Exposició: "Arqueologia d'un Clixé"

ACTIVITATS

Back to All Events

Inauguració Exposició: "Arqueologia d'un Clixé"

  • inQuiet 36 Carrer de la Torre Igualada, CT, 08700 Spain (map)

En aquesta exposició trobareu un Fragment que constitueix la part final del procés creatiu del Projecte “Arqueologia d’un Clixé. Memòria visual i emocional d’Igualada” com part de la recerca de la Marilú Martínez-Ruiz artista & directora de ENZILA Gràfica Experimental, la Maria Santfores Salla i del col·laborador Roger Ribera. Després de recuperar unes antigues plaques clixés tipogràfiques, s'han transformat  en els Clixés de memòria a la nostra ciutat, projecte que fou guardonat amb el premi igual´ART 2014 com a millor projecte d’Arts Visuals.

En Aquesta ocasió la Marilú ens mostra la seva interpretació a través del gravat. Ha seleccionat tan sols un petit fragment del seu art gràfic, 7 gravats intervinguts…

Per esbrinar més hauràs de visitar el inQuiet
Carrer de la Torre 36. Igualada, CT, 08700 Catalunya. Spain

L’exposició s’inaugura dimecres 11 de Novembre i la podreu veure fins dimecres 25 de Novembre.

Us esperem inQuiet & ENZILA gràfica experimental.

Earlier Event: November 7
Vermut Creatiu
Later Event: November 12
Ioga per a Adults: Classe gratuïta