contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

carrer de la torre 36
Igualada
Spain

+34 931 31 60 44

Imagina un lloc on, mentre els més petits de la casa estan fent un taller per explorar els límits de la seva curiositat: muntant un robot o embrutant-se les mans de pintura; els més grans gaudeixen de l’aroma del cafè o d'un te especiat importat directament del Nepal, tot llegint, fent mitja o, simplement conversant mentre s’observa la màgia de les impresores 3D. A InQuiet, això és possible.

 

 

 

Espectacle musical "Capsa de curculles"

ACTIVITATS

Back to All Events

Espectacle musical "Capsa de curculles"

  • inQuiet Carrer de la Torre 36 Igualada España (map)

Aquesta edició inQuiet col·labora amb l'EstivalJazz oferint un espectable per a els més petits.

Capsa de curculles és un conte musical de creació, interpretat amb un kamishibai o teatre de paper japonès, dirigit a nens i nenes a partir de 3 anys. Us proposem una història tendra i propera, embolcallada en una ambientació musical rica i plena de matisos.

La Sakura és una nena molt enginyosa que, amb l’ajuda de l’àvia Yoshi i els seu gos, en Perrins, construeix petits instruments musicals a partir d’objectes que les onades han deixat a la sorra. A la nit, però, un estrany personatge sorgit d’una antiga llegenda japonesa vol robar-li les seves troballes. La Sakura, armada amb els seus instruments, resoldrà aquest enigma.

Durada: 50 minuts

Companyia: La Companyia Terranegra, creada per la Tati Cervià i en Toni Pujol, dos músics amb una llarga trajectòria en l’àmbit del jazz i la docència musical.

Més informació aquí


Dia:

Dissabte 20 de Juny

Horari:

18:00h (duració 50min)

Preu:

5€ anticipada / 7€ taquilla (Venta d'entrades a inQuiet) - Entrada lliure per a menors de 7 anys (cal que vinguin acompanyats d'un adult)

A qui va dirigit?

Nens a partir de 3 anys

Àrea:

Live&Move