contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

carrer de la torre 36
Igualada
Spain

+34 931 31 60 44

Imagina un lloc on, mentre els més petits de la casa estan fent un taller per explorar els límits de la seva curiositat: muntant un robot o embrutant-se les mans de pintura; els més grans gaudeixen de l’aroma del cafè o d'un te especiat importat directament del Nepal, tot llegint, fent mitja o, simplement conversant mentre s’observa la màgia de les impresores 3D. A InQuiet, això és possible.

 

 

 

Escacs (i altres jocs de taula)

ACTIVITATS

Back to All Events

Escacs (i altres jocs de taula)

La tardor ens convida a fer activitats d’interior per fugir del fred i les plujes. Una de les alternatives d’interior per gaudir en família són els jocs de taula, aptes per petits com grans.

Els jocs de taula no només són divertits sinó que a més ens comporten beneficis:

  • ens ensenyen a respectar les normes a la vegada

  • impulsen la cooperació

  • ajuden a tolerar la frustració

  • desenvolupen la capacitat resolutiva i d’analisi.


Amb la voluntat de propiciar un espai de trobada per compartir estones de jocs, aquest dissabte 17 d’Octubre els amants dels escacs i jocs de taula ens trobarem a inQuiet de 10 a 13h, per jugar unes partides mentre esmorzem (menú 4€). Durant la trobada podreu portar el joc de casa, o bé escollir d’entre els que ens cedeix la marca Haba per l’ocasió. Activitat per a totes les edats i nivells.

Haba_4c_01.jpg

Amb la col·laboració dels meravellosos jocs d’Haba.


A partir de l’Octubre, cada 3r dissabte del mes, ens trobarem per jugar a escacs i altres jocs de taula!

Podeu a jugar venir sols o en família, mentre gaudiu d’un bon esmorzar per només 4€ (pa de pessic/ torrada + cafè/suc embotellat)

Earlier Event: December 1
Mercat de Nadal Can Alemany
Later Event: February 8
Matí Lliure Disposició de Pirates!