contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

carrer de la torre 36
Igualada
Spain

+34 931 31 60 44

Imagina un lloc on, mentre els més petits de la casa estan fent un taller per explorar els límits de la seva curiositat: muntant un robot o embrutant-se les mans de pintura; els més grans gaudeixen de l’aroma del cafè o d'un te especiat importat directament del Nepal, tot llegint, fent mitja o, simplement conversant mentre s’observa la màgia de les impresores 3D. A InQuiet, això és possible.

 

 

 

Concert inaugural Estival de Jazz

ACTIVITATS

Back to All Events

Concert inaugural Estival de Jazz

  • inQuiet 36 Carrer de la Torre Igualada, CT, 08700 Spain (map)

Aquest any l'Estival de Jazz s'inaugura a l'inQuiet! Amb un imperdible!

RJ Miller i Tom Warburton són dos músics nord-americans que, després d’anys d’explorar l’escena jazzística de Nova York i Chicago, s’instal·len a Barcelona on toquen amb músics reconeguts tant de l’escena catalana com internacional. Els dos músics presentaran Ronald’s Rythm, el debut en solitari del bateria RJ Miller i que en Tom Warburton acompanyarà amb electrònica.

Ronal’s Rhythm
“La música electrònica es presenta en tots els sons, colors i textures. L’ànima de la màquina rau en la forma en què Miller juxtaposa amb perícia la seva bateria amb el piano, els teclats i els sintetitzadors analògics a través de melodies infeccioses que es mouen i atrapen.” (All About Jazz, 2013)


Dia:

9 de Juny

Horari:

22:00h

Preu:

Entrada lliure

Later Event: June 10
Divendres Maker: Arduino