contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

carrer de la torre 36
Igualada
Spain

+34 931 31 60 44

Imagina un lloc on, mentre els més petits de la casa estan fent un taller per explorar els límits de la seva curiositat: muntant un robot o embrutant-se les mans de pintura; els més grans gaudeixen de l’aroma del cafè o d'un te especiat importat directament del Nepal, tot llegint, fent mitja o, simplement conversant mentre s’observa la màgia de les impresores 3D. A InQuiet, això és possible.

 

 

 

Campus Maker “Robotitza’t amb Lego®”

ACTIVITATS

Back to All Events

Campus Maker “Robotitza’t amb Lego®”


  • inQuiet carrer de la torre 36, Igualada (map)

Introducció a la robòtica amb Lego Mindstorms

Vols aprendre a construir i programar un robot de forma divertida i estimulant? En aquest taller de tres dies treballarem, en grups reduïts, per tal de construir, programar i dissenyar un robot tot desenvolupant la creativitat, l'autonomia i  les habilitats per resoldre problemes. A través d’un software  molt visual, els nois i noies construiran i programaran un Lego Mindstorms per resoldre els diferents reptes que se’ls hi plantegin. Cada sessió consisteix en trobar una possible solució a una missió o problema plantejat.

Impartit per:

Joan Costa

GRUP MATÍ COMPLET!

ÚLTIMA PLAÇA PEL GRUP DE TARDA!


Dia:

21-22-23 de Març

Horari:

9:00 a 13:00h -> COMPLET!

Tarda de 16:00 a 18:00h -> NOMÉS QUEDA 1 PLAÇA!

Preu:

MATÍ 66€ (56€ si estàs inscrit a un extraescolar inQuiet) 

TARDA 45€ (40€ si estàs inscrit a un extraescolar inQuiet)

A qui va dirigit?

De 8 a 12 anys