contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

carrer de la torre 36
Igualada
Spain

+34 931 31 60 44

Imagina un lloc on, mentre els més petits de la casa estan fent un taller per explorar els límits de la seva curiositat: muntant un robot o embrutant-se les mans de pintura; els més grans gaudeixen de l’aroma del cafè o d'un te especiat importat directament del Nepal, tot llegint, fent mitja o, simplement conversant mentre s’observa la màgia de les impresores 3D. A InQuiet, això és possible.

 

 

 

ACTIVITATS

OpenMic Juvenil
Apr
26
7:30 PM19:30

OpenMic Juvenil

inQuiet obre els OPEN MIC als joves!

Un cop al mes podreu gaudir de música i espectacle com espectadors o participants!

OPEN MIC JOVES.jpg

Els OPEN MICS són espais de creació personal, no de competició. Totes les disciplines artístiques hi estan convidades; hi ha espai per la música, la poesia, els monòlegs, el teatre, etc… Cada participant disposarà de 13 minuts per fer el que vulgui o (3 cançons en el cas de fer actuació musical)

Us convidem a participar-hi o a venir-hi com a públic, cada OPEN MIC és una festa única i irrepetible!

26 d’Abril a les 19:30h - OpenMic per a joves (13-17 anys)

Aquest divendres a les 20h, obrim també el micro als joves (13-17 anys) que vulguin expressar el seu art (cantant, recitant..). CAL FER LA INSCRIPCIÓ PREVIA! bar@inquiet.cat

3 de Maig a les 21:30h - OpenMic per a adults (+18 anys)

Com és habitual, els adults podreu participar fent la inscripció prèvia a openmic@sogig.com 

View Event →